Hitta kvalificerad juridisk hjälp från din dator

Att hitta juridisk hjälp är långt ifrån enkelt. Det mesta vi gör i våra vardagsliv, både under arbete och fritid, omfattas av någon slags lag eller reglering. Ibland händer det att man hamnar i en konflikt som bara kan lösas med hjälp av en kvalificerad jurist.
Att självmant försöka hitta svaret på juridiska problem på nätet är långt ifrån säkert. Att i stället anlita en advokatbyrå kan innebära alltför höga kostnader. Av just dessa anledningar vill vi göra juridiken mer lättillgänglig för allmänheten.
När du lägger upp en förfrågan på Nordlance specificerar du exakt vad för hjälp det är du behöver. Det kan handla om allt från kontrakt- och avtalsrätt till familjerätt. Din förfrågan kommer att distribueras till de jurister som har rätt kompetens för ditt uppdrag. De jurister som känner sig manade att ta sig an ditt uppdrag kommer att lämna anbud till dig med prisförslag. Härifrån är det upp till dig att diskutera med varje anbudsgivare och välja den jurist känns rätt för dig, med beaktande av allt från kompetens och pris till tillgänglighet.
Det är kostnadsfritt att lägga upp en förfrågan på Nordlance. Vi tar en andel av den summa som du betalar till juristen för utförandet av dennes tjänster. Med andra ord tar inte vi betalt för något förrän du har fått den hjälp du behöver.
perm_identity

Registrera dig

För att kunna lägga upp en förfrågan måste du skapa en profil på Nordlance. Det är helt kostnadsfritt att registrera sig hos oss. Du behöver bara registrera dig första gången som du använder tjänsten. När du väl skapat en profil kommer du att kunna logga in på plattformen och lägga upp förfrågningar samt se status på pågående uppdrag.

assignment

Lägg upp ett jobb

Du specificerar vilken juridisk hjälp du behöver genom att fylla i vårt formulär, där specificerar du vilket område ditt ärende faller inom och vad du behöver hjälp med. När du har fyllt i formuläret kommer din förfrågan att skickas ut till alla jurister på Nordlance som innehar rätt kompetens för ditt uppdrag.

assignment_ind

Få offerter

De jurister som innehar rätt kompetens har nu möjligheten att besvara er förfrågan. Detta kan ske antingen genom en offert från juristen eller med en inbjudan till vidare dialog. Du och juristerna som är intresserade av ta ditt uppdrag kan diskutera kring allt från pris till tid.

book

Ingå avtalet

När du bestämmer dig för en jurist kan ni ingå det avtal som passar båda parter bäst. Ni har full frihet att sätta villkor för uppdraget. Ni kan välja att arbetet ska utföras till en fast kostnad eller att fakturering sker på löpande räkning.

assignment_turned_in

Följ arbetet

Håll kontakten och följ arbetet på plattformen. Vi har alla verktyg som du och juristen kan tänkas behöva för en effektiv och smidig process. Ni kommer att kunna chatta och dela dokument med varandra. Du kommer alltså kunna föra en löpande kontakt med juristen vilket underlättaren utförandet av uppdraget.

credit_card

Betala

När uppdraget är slutfört kan betalningen skötas direkt på plattformen. När du betalar kommer en liten summa att gå till Nordlance som ersättning för vår tjänst. Detta möjliggör att det är helt kostnadsfritt för dig att lägga upp en förfrågan hos oss, vi tar inte någon ersättning förrän ditt arbete har utförts.