Öppna Nya Dörrar

Att frilansa som jurist är inte någonting som förekommer alltför ofta. Detta finner vi underligt då det finns en stor efterfrågan på expertis som det existerar ett högt utbud på. Varför är det så att designers, programmerare, bokförare och många fler yrken har så lätt för att börja frilansa medan jurister inte har det? Vi vill sänka tröskeln för att frilansa och öppna en ny karriärväg för jurister.
Det är kostnadsfritt att registrera sig som jurist på Nordlance. Vi tar en andel av den summa som du erhåller som betalning från kunden för utförandet av dina juridiska tjänster. Med andra ord tar inte vi betalt för något förrän du har en garanterad inkomst.
När du registrerat dig kommer du få tillgång till vår guide gällande hur man registrerar sig för F-skatt, upprättar ett bolag/enskild firma och anvisningar för ansvarsförsäkringar.
Vad registreringen av jurister innebär är att när vi går live med sidan så finns du i vår juristpool och därmed direkt tillgängliga för kunden. Du förbinder dig inte till någonting utan utvidgar snarare dina karriärmöjligheter som jurist. Din profil är inte offentlig gentemot kunden, utan det är du som får förfrågan av oss på Nordlance och väljer sedan själv om du vill ta kontakt med kunden eller ej. Du kanske registrerar dig nu och glömmer bort det hela, när självaste plattformen går live börjar du få e-mail på e-mail av potentiella kunder, utan att lyfta ett finger.
Så vad väntar du på? Registrera dig

Sebastian Ramsay

Grundare av Nordlance
"Genom att sänka tröskeln för kunden att ta kontakt med jurister ökar inte bara juristens karriärmöjligheter utan också mängden jobb juristen kan få hys om inom dennes kompetensområde. Att juristen jobbar för sig själv och fritt får förfoga över priser och arbete leder till transparens och flexibilitet åt båda hållen. Genom att använda Nordlance plattform får man tillgång till en stor mängd verktyg, kontakt med kund utan några kostnader och möjligheten att bygga upp en profil. Allt detta är till för att underlätta steget mot att bli frilansare och möjliggöra det för juristen att se det som en legitim karriärväg."

Sarmad Abdul Nabi

Grundare av Nordlance
"Professionell juridisk kompetens är oftast för dyr och svårtillgänglig för de flesta. Genom att frilansa får du möjlighet att direkt nå ut till personer som inte kan ta hjälp av stora och dyra juristbyråer. Du kan upprätta kontakt med klienter utan att vara beroende av en arbetsgivares kontaktnät. Du väljer själv vem och vad du vill jobba med (bland ett stort urval av kunder). Nordlance är ett fantastiskt sätt att direkt förmedla juridisk hjälp från dig, juristen, till dina framtida klienter. Det är en smidig plattform där du hittar personer i behov av juridisk rådgivning i just ditt rättsområde."


Blogginlägg

HUR ÄR DET ATT FRILANSA SOM JURIST PÅ NORDLANCE?

Marknadsutveckling, teknologins framsteg och budgetmedvetna klienter har öppnat en ny dörr för den vardaglige juristen — frilans. När nya sätt att göra affärer dyker upp är det viktigt att hänga med i svä… Läs mera

by Sohail Niknejad


Vad Händer När Systemet Går Live?

För dig som redan registrerat dig och blivit validerad innebär det att du komma få jobbförfrågningar så fort dessa läggs upp. Med hjälp av plattformen kan du sköta all kundkontakt, dokumentöverföring och betalning på ett säkert sätt. Du kommer få jobbförfrågningar på löpande band via plattformen som möjliggör för dig att bygga upp ditt namn och varumärke som en frilansare/entreprenör.