Juridiken kretsar kring allt vi gör i våra vardagsliv. Allting omfattas av någon slags lag eller reglering och det händer att man ibland hamnar i en debatt om någonting är lagligt eller inte. Varför är inte lagen då mera tillgänglig? Jo, för att ha god förståelse för lagen genomgår man en universitetsutbildning som tar 4.5 år. En icke-utbildad kan inte alltid hitta svar på sina specifika problem på nätet och kostnaden att kontakta en advokatbyrå kan te sig alltför hög. Nordlance grundar sig i tanken om att göra juridiken mera tillgänglig för allmänheten, vi vill föra ihop den specifika kunskapen med efterfrågan på denna, till väldigt billiga priser där kvalitet är grundprincipen.

Teamet

Vårt team består av unga problemlösare som brinner för konceptet om delad ekonomi. Vårt mål är att göra juridiken mera tillgänglig för allmänheten och ge jurister möjligheten att göra frilans karriär. Genom vår kunskap om juridik och teknologi är vi övertygade om att vi är lämpade för uppgiften.

Sebastian Ramsay

Projektledare

Studerar Juridik vid Stockholms Universitet
sebastian@nordlance.com +46 (0)72 253 1741

Sarmad Abdul Nabi

Juridik & Art Director

Studerar Juridik vid Stockholms Universitet
sarmad@nordlance.com +46 (0)70 765 4231

Vill du arbeta med oss?

Om ni tycker att Nordlance verkar intressant så sätter vi oss gärna ner med er på en kopp kaffe och diskuterar. Vi tar emot alla arbetsansökningar och samarbetsförfrågningar. Skriv in er information nedan så återkommer vi inom en dag.