Juridiken kretsar kring allt vi gör i våra vardagsliv. Många av våra handlingar omfattas på något sätt av en viss lag eller reglering. Det kan därför ofta uppstå behov av att förstå vad lagen säger för något, både i vardagen som i arbetslivet.

Varför är inte lagen då mer lättillgänglig? Jo, för att ha god förståelse för lagen genomgår man en universitetsutbildning som tar 4.5 år. En person som inte är utbildad jurist kan ha svårt med att hitta svar på specifika problem på nätet och kostnaden att kontakta en advokatbyrå kan ofta vara alltför hög.

Nordlance grundar sig i tanken om att göra juridiken mer tillgänglig för allmänheten, vi vill föra ihop juristers specifika kunskap med kundernas förfrågningar. Detta ska ske till billiga priser där hög kvalitet är en självklarhet.

Teamet

Vårt team består av unga problemlösare som brinner för konceptet om delad ekonomi. Vårt mål är att göra juridiken mera tillgänglig för allmänheten och ge jurister möjligheten att göra frilans karriär. Genom vår kunskap om juridik och teknologi är vi övertygade om att vi är lämpade för uppgiften.

Sebastian Ramsay

Projektledare

sebastian@nordlance.com
+46 (0)72 253 1741

Sarmad Abdul Nabi

Juridik & Art Director

sarmad@nordlance.com
+46 (0)70 765 4231


Vill du arbeta med oss?

Om ni tycker att Nordlance verkar intressant så sätter vi oss gärna ner med er på en kopp kaffe och diskuterar. Vi tar emot alla arbetsansökningar och samarbetsförfrågningar. Skriv in er information nedan så återkommer vi inom en dag.